Pitching solidari, una iniciativa innovadora al Marketplace 2014

Autor/a: 
Marketplace, Born CC, pitching solidari, Departaments de Presidència, Benestar Social i Família
 Font:
Font:

Pitching solidari, una iniciativa innovadora al Marketplace 2014

Autor/a: 
Marketplace, Born CC, pitching solidari, Departaments de Presidència, Benestar Social i Família

Resum: 

El Marketplace 2014. Voluntaris, causes i empreses, que es realitzarà el pròxim 20 d’octubre al Born CC, acollirà una iniciativa innovadora en l’àmbit de la comunicació i el fundraising.

El pitching solidari es tracta d’una sessió formativa en la què sis entitats del món del voluntariat explicaran en breus presentacions de 6 minuts de durada la seva missió i el seu projecte. Ho faran davant representants d’empreses i institucions públiques i privades, que valoraran la seva eficiència i assertivitat.

La tècnica comunicativa del pitching té el seu origen a Hollywood. Els executius dels grans estudis de cinema disposaven de poc temps i de moltes propostes de guions. Volien que els guionistes fossin breus en el moment de presentar les seves idees, guions i històries.

Per aconseguir la màxima eficàcia en les seves presentacions ràpides tots aquets guionistes van anar millorant aquestes presentacions fins al punt de convertir-se en una tècnica comunicativa força popular. Primer aquest sector i després molts d’altres han adaptat el pitching com, per exemple, el món de la empresa o el món social.

L'objectiu d'aquestes sessions formatives és enfortir les persones en les capacitats de comunicació necessàries per parlar en públic o atendre els mitjans de comunicació. També pretén millorar la capacitat comunicativa que ha de reforçar la imatge de l’entitat, organització o empresa que representen. Actualment en el nostre entorn és absolutament necessari saber comunicar de forma clara i directa, tant a nivell professional com personal.

Aquest espai, que es realitzarà dins el Marketplace el pròxim 20 d’octubre al Born CC, ha estat impulsat pels Departaments de Presidència i Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Afegeix un comentari nou