Polseres solidàries que neixen de l’amistat

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Polseres solidàries que neixen de l’amistat

Resum: 

Les Polseres Candela, que van començar com l’entreteniment d’una nena ingressada per leucèmia, porten més de 21.000 euros recaptats per a la recerca del càncer infantil.

Quan la Candela va aprendre a fer polseres de la mà d’una voluntària per distreure’s mentre estava ingressada a la planta d’oncologia de l’hospital, pocs s’imaginarien l’èxit que aquests braçalets tindrien. Així, han acabat convertint-se en un producte solidari que ja llueixen milers de braços i s’han recaptat més de 21.000 euros.

La Candela va ensenyar el seu nou passatemps a dues amigues, que es van dedicar durant un estiu a vendre-les per aconseguir diners per a la investigació del càncer infantil. A partir d’aquí la iniciativa es va anar expandint. D’aquesta manera, els nens i nenes de la 8a planta de l’Hospital Sant Joan de Deu, “los Chipirones” com ells s’anomenen, juntament amb familiars i amics, van aprendre a fer polseres i seguir així amb la iniciativa solidària.

Les parets de l’hospital es van quedar petites i l’èxit de les Polseres Candela ha arribat a més i més persones que se sumen a la iniciativa. Així, ja se’n venen arreu d’Espanya. Si vols la teva Polsera Candela, pots comprar-les a l’Obra Social Sant Joan de Déu o per email a cancerinfantil@terra.com.

A l’Obra Social Sant Joan de Déu treballen per millorar la qualitat de vida de les persones en situació vulnerable, cercant la complicitat de persones, entitats, empreses i institucions. Per una banda, promouen la solidaritat per oferir una atenció integral, que tingui en compte les diferents dimensions de cada persona (física, psicològica, social i espiritual). Per l’altra, sensibilitzen la societat per trencar prejudicis i fomentar la inclusió social.

Afegeix un comentari nou