Presentació del calendari solidari Talita 2014

 Font:
Font:

Presentació del calendari solidari Talita 2014

Resum: 

Coincidint amb el 15è aniversari de la seva creació, la Fundació Talita va celebrar el passat divendres 29 de novembre, un sopar benèfic a l'Hotel Avenida Palace de Barcelona.

Al sopar hi van participar més de 300 persones i va comptar amb l'assistència de la periodista Helena García Melero, presentadora de l’acte, i del corredor de Fòrmula 1, Jaume Alguersuari.

En el decurs de l'acte es va presentar el calendari Talita per al proper 2014, que ja va per la dotzena edició. Al calendari d’aquest any hi participen els infants i famosos següents: Pablo i Carlos Sainz (gener); Almudena i Anne Igartiburu (febrer); María i Elena Arzak (març); Pol i Goofy (abril); Pol i Carles Puyol (maig); Sofía i Juanra Bonet (juny); Santi i Ona Carbonell (juliol); Pau i Carolina Ferre (agost); Guillem i Melendi (setembre); Jaime i la desapareguda María de Villota (octubre); Mercè i Custo Dalmau (novembre); Aura i María Barranco (desembre). Les fotografies són totes del fotògraf José Irún.

El calendari pot aconseguir-se trucant al telèfon 93 434 43 55 o bé a través de la pàgina web fent un donatiu de 6 euros.

D'altra banda, el dilluns 2 de desembre, tindrà lloc la presentació familiar del calendari a la Font del Lleó de Barcelona (Doctor Fleming, 10 - Barcelona), a les 18:00 hores. Aquest acte, obert a tothom, comptarà amb l’actuació d’un grup de pallassos i l’assistència dels nens i nenes protagonistes del calendari d’aquest any, així com les seves famílies i amics.

Afegeix un comentari nou