Recollida solidària d’aliments nadalencs a la UAB

 Font:
Font:

Recollida solidària d’aliments nadalencs a la UAB

Resum: 

Els pròxims dies 14, 15 i 16 de desembre, el Servei d’Assistència i Formació Religioses (SAFOR) de la UAB organitza la 7a Campanya Solidària de Nadal: Recollida d’Aliments Nadalencs.

Des de fa set anys, el SAFOR de la UAB engega una campanya per recollir aliments per Nadal perquè les famílies més desfavorides també puguin celebrar les festes, sota el lema "tu notes la crisis, ells la pateixen". Amb motiu del 20è aniversari de l’organització i a causa de la crisi econòmica, aquest any la recollida es farà durant tres dies.

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta recaptació poden portar aliments com ara torrons, neules, massapans, polvorons, xocolata, aperitius o qualsevol altre aliment. El destinatari és l'entitat Càritas, la qual s'encarregarà de repartir els aliments als que ho necessiten. Les aportacions es podran fer durant els dies 14, 15 i 16 de desembre, de 9 a 20 hores, a les oficines del PAS (bidells) a les facultats de Dret i Política i Sociologia.

D'altra banda, la SAFOR també fa una crida de voluntaris per organitzar la campanya de recaptació. Si voleu participar-hi, podeu enviar un mail al següent correu electrònic.

Afegeix un comentari nou