Ribes i Roquetes, a punt

IdemTV
Autor/a: 
IdemTV
Cartell del Punt R.  Font: IdemTV
Cartell del Punt R. Font: IdemTV

Ribes i Roquetes, a punt

Autor/a: 
IdemTV
IdemTV

Resum: 

El col·lectiu Punt R és un espai de referència per al col·lectiu LGBTIQ+ de Ribes i Les Roquetes.

La productora IdemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGBTIQ+ a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Aquest vídeo el protagonitza el col·lectiu Punt R, el punt de referència LGBTIQ+ de Ribes i Les Roquetes. Es tracta d’un espai de trobada, reflexió, visibilitat i reivindicació de drets.

Va néixer fa cinc anys de la mà d'un grup de persones del col·lectiu que van decidir crear una associació local per a lluitar pels drets d'aquestes persones. Més enllà de les accions puntuals que els partits polítics i entitats feien en determinades dates assenyalades en el calendari de les reivindicacions, l'acció d'aquesta entitat pren sentit al llarg de tot l'any creant sinergies amb d'altres col·lectius com el feminista o l'antiracista.

Quatre persones voluntàries de l'entitat, amb perfils socials molt diferents, expliquen a continuació com es coordinen i com preparen les comissions per organitzar les accions de cara a l'any que ve.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou