Setmana del Voluntariat a Mataró

FCVS

Setmana del Voluntariat a Mataró

FCVS

Resum: 

L’acte central serà la Festa del Voluntariat, el proper 16 de desembre, on es reconeixerà la gran tasca de les persones voluntàries de la ciutat.

Mataró celebra la Setmana del Voluntariat del 12 al 20 de desembre, amb una programació que inclou diferents d’activitats. La programació inclou una xerrada sobre la tasca de Metges sense Fronteres, dues tardes de contes a la Biblioteca popular de la Fundació Iluro, la construcció d’un arbre dels bons propòsits, una jornada de portes obertes a l’Hotel d’Entitats de la Fundació Hospital, una gran recollida de joguines, la participació a la Marató de TV3 que es porta a terme el diumenge 18 de desembre i la Marató de Donació de Sang que es farà durant el 20 de desembre.

Festa del Voluntariat

L’acte central de la Setmana del Voluntariat serà la "Festa del Voluntariat" que tindrà lloc el divendres 16 de desembre. L’acte es farà al Casal l’Aliança, a partir de les 20.30h, i serà una vetllada festiva per reconèixer la tasca de les persones voluntàries que realitzen voluntariat a la ciutat i per visualitzar els projectes d’aquest àmbit a Mataró.

Durant la festa es donarà a conèixer el nou Punt del Voluntariat de la ciutat, un espai presencial i virtual dirigit tant a informar i acompanyar a les persones interessades en realitzar voluntariat, com a entitats de Mataró que tenen o volen tenir projectes de voluntariat.

La vetllada acabarà amb el concert del grup The Hanfris Quartet, un quartet barbershop masculí que interpretarà a cappella un repertori genuïnament americà.

Consulta la programació en el següent enllaç.

Afegeix un comentari nou