Sopes del Món Mundial a Nou Barris

FCVS
 Font:
Font:

Sopes del Món Mundial a Nou Barris

FCVS

Resum: 

La iniciativa, impulsada per la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, arriba a la 13a edició el proper 13 de març.

El Festival Sopes del Món Mundial és una festa de trobada i de relació per celebrar la convivència intercultural i gaudir de les més variades sopes que s'elaboren per tot el món. La sopa és un símbol de diversitat, un element comú a tots els pobles, i és per això, que com cada any, les entitats organitzadores del festival conviden a tothom a construir uns barris més solidaris, més diversos i més propers.

Enguany, la trobada tindrà lloc el proper 13 de març a, a les 11 hores, a la marquesina de Via Júlia, i comptarà amb espectacles de blues, circ i moltes sopes.

Aquelles persones que ho vulguin poden col·laborar amb la iniciativa aportant la seva recepta de sopa abans del 28 de febrer, tot indicant el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final, el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte, la quantitat aproximada de litres que fareu i si necessiteu algun estri de cuina per fer-la. D'altra banda, aquells que ho vulguin també poden portar la sopa feta des de casa. A les 13 hores es podran tastar les sopes.

El Festival se celebra des de l'any 2004 i durant les diferents edicions, s'hi han pogut tastar més de 600 receptes i hi han participat 400 cuiners i cuineres i més de 200 entitats i col·lectius.

Afegeix un comentari nou