La Tamborinada torna al Parc de la Ciutadella

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Tamborinada torna al Parc de la Ciutadella

FCVS

Resum: 

La 39a edició, dedicada als Pastorets i l'univers de Folch i Torres, serà una commemoració del centenari de la primera representació de Pastorets i comptarà amb Toni Albà com a padrí.

La Fundació La Roda celebra la 39a edició de la Tamborinada, una gran festa familiar i gratuïta que tindrà lloc el proper diumenge 5 de juny d’11 a 19 hores al Parc de la Ciutadella.

La Tamborinada 2016 es dedicarà als Pastorets i l'univers de Folch i Torres i a la vegada serà una commemoració del centenari de la primera representació dels Pastorets. La jornada és una oportunitat per poder difondre l'extensa obra literària de l'autor català a través del joc, dels tallers i de la música. En aquesta 39a edició es pretén tornar a fer una Tamborinada divertida, educativa i inclusiva, on la importància de la feina que fan les entitats d'educació en el lleure sigui la protagonista.

En aquesta edició, la figura del padrí recau en l'actor, còmic i director de teatre Toni Albà, el qual ha estat nomenat ambaixador del centenari per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya i la Fundació Folch i Torres. L'actor, conegut pels seus personatges als programes de televisió Polònia i Crackòvia, va participar en la representació dels Pastorets de Folch i Torres des de ben petit al Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú.

Amb aquesta batalla simbòlica entre el cel i la terra, que es manté a les cartelleres teatrals des del 24 de desembre del 1916, es realitzaran activitats organitzades que recordin els valors culturals, la llengua i la capacitat de treball de la Fundació La Roda manifestant un cop més el seu compromís educatiu i la seva feina dinamitzadora, amb els valors que aporten la música i les festes populars dins de les plataformes d'educació en el lleure: el joc, l'esforç i el treball en equip.

Un cop més, la Tamborinada serà un exemple de cultura, lleure i tradició, on més de 1.000 persones voluntàries que treballen durant tot l'any amb els infants als barris, proposa més de 40 espectacles d'animació infantil, pallassos, conta contes, mags, grups de cultura popular i al voltant de 60 tallers i jocs basats en la solidaritat, el respecte als altres, a l’entorn, l’educació i la creativitat.

Pots consultar el programa en el següent enllaç

Afegeix un comentari nou