Tens una discapacitat i ets voluntari/ària? Volen conèixer la teva opinió!

Ravalnet
 Font:
Font:

Tens una discapacitat i ets voluntari/ària? Volen conèixer la teva opinió!

Ravalnet

Resum: 

Una recerca sobre participació voluntària de persones amb discapacitat busca saber l'opinió d'aquestes. Pretén fer una aproximació a les experiències existents que permeti quantificar-les i aprofundir-ne.

Quines oportunitats troben les persones amb discapacitat per participar a les entitats sense afany de lucre? Una recerca de l'Observatori de la Discapacitat Física i la Federació Catalana del Voluntariat Social vol donar respostes a aquesta pregunta. Per tal de conèixer de primera mà experiències de voluntariat, han posat en marxa una enquesta. Demanen a totes aquelles persones amb diversitat funcional de Catalunya que siguin voluntàries o sòcies a una o diverses entitats que la responguin.

En una societat que aspira a la plena inclusió, cada cop més es donen experiències de participació de persones amb discapacitat en les entitats no lucratives

L'estudi vol fer una aproximació a les experiències existents que permeti quantificar-les i aprofundir en aquestes. Des de les dues entitats impulsores de la recerca confien que "el coneixement de la realitat contribuirà a identificar reptes i elements de millora per tal d'avançar en la plena inclusió de les persones amb discapacitat".

Les persones que vulguin contribuir a la recerca amb la seva experiència poden accedir a l'enquesta i respondre-la. Es tracta d'un qüestionari online molt breu. En cas de tenir qualsevol dubte es pot contactar amb l'equip tècnic a voluntariatidiscapacitat[arrova]observatoritercersector.org o al telèfon 93 256 40 92.

Afegeix un comentari nou