Torna la TAMBORINADA!

 Font:
Font:

Torna la TAMBORINADA!

Resum: 

El proper diumenge 2 de juny se celebrarà al Parc de la Ciutadella de Barcelona la 36ena edició de la Tamborinada, organitzada per la Fundació La Roda.

El tema principal d’aquest any serà L'aigua, font de vida, tenint present que coincideix amb l'Any Internacional de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua. L’objectiu de la Tamborinada 2013 serà sensibilitzar els infants i les seves famílies sobre la necessitat d’enfortir la cooperació i prendre consciencia del que representa la gestió de l’aigua, aquest be tant preuat, davant les demandes d’accés, repartiment i subministrament d’aquest recurs, del tot necessari per crear vida.

Aquests són els valors que volen posar aquest any en primer pla en aquesta festa que reuneix durant un dia milers d’infants, joves i adults. Un any més, es presenta una Tamborinada divertida, educativa i inclusiva, i aquest any 2013, a més, una Tamborinada compromesa amb el dret a l’aigua, la cultura i l'espectacle familiar, on es faci evident la importància de la feina que fan les entitats d’educació en el lleure durant tot l’any.

D’altra banda també tindran cabuda en la Tamborinada la celebració del centenari del naixement del escriptor Salvador Espriu, la commemoració del mig segle des de la publicació del llibre "Els altres Catalans" de Francesc Candel i el 20è aniversari de Pallassos sense fronteres

Aquesta festa va néixer l’any 1977 per divulgar i donar a conèixer tot el que es fa en el camp del lleure als barris a través de les entitats de La Fundació La Roda. Cada any, prop d’un miler de voluntaris de les entitats membres de la Fundació La Roda, ofereixen tallers, teatre, animació, circ, màgia, pallassos, titelles I al front de tot això, l’afluència massiva del públic fidel, que any rere any participa en la gran festa.

La festa s'organitza amb el suport de la Generalitat, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona; amb la col·laboració de TV3 i Catalunya Ràdio, Transports Metropolitans de Barcelona, Barcelona TV i Fundació ONCE. La festa començarà a les 11:00h i acabarà a les 19:00h

Programa Tamborinada 2013

Afegeix un comentari nou