Tornen les ‘Ciutats defensores dels Drets Humans’ el proper mes d’octubre

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Ciutat drets humans Font: Ciutat drets humans
Ciutat drets humans Font: Ciutat drets humans

Tornen les ‘Ciutats defensores dels Drets Humans’ el proper mes d’octubre

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

El projecte ‘Ciutats defensores dels Drets Humans’ engegarà la seva segona edició de tardor aquest mes d’octubre amb 9 defensores de diferents països.

Ciutats defensores dels Drets Humans’ és un projecte que convida un grup de defensors i defensores de Drets Humans d’arreu del món a Catalunya per fer-hi una estada on dur a terme diferents accions per reivindicar i donar a conèixer les situacions en els seus països i la tasca que hi desenvolupen, oferint-los així suport i visibilitat.

L’edició de tardor d’enguany, que es durà a terme del 4 al 15 d’octubre en 15 municipis de Catalunya, comptarà amb la participació de 9 defensors i defensores, testimonis excepcionals, del Brasil, el Sàhara Occidental, Colòmbia, l’Índia, Nicaragua, Mèxic, El Salvador i de l’Estat espanyol.

Amb els seus testimonis a través de conferències, reunions institucionals, activitats en centres educatius, trobades amb mitjans de comunicació, etc., l’organització pretén conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en el dia a dia.

El projecte està impulsat conjuntament pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional per la Pau, i compta amb la participació de diferents municipis catalans i altres institucions i entitats.

Afegeix un comentari nou