Tot el que vols saber del 1r Marketplace de Catalunya

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Tot el que vols saber del 1r Marketplace de Catalunya

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

Ja està disponible la pàgina web amb el balanç i resum del Primer Marketplace de Catalunya, que va tenir lloc el passat 11 de novembre en motiu de l’Any Europeu del Voluntariat i emmarcat dins del 2n Congrés Europeu de Voluntariat.

La primera gran trobada entre empreses privades i entitats socials que s’organitza a Catalunya va acabar amb un gran èxit de d’afluència i despertant molt interès entre els participants.

Ara ja podeu veure totes les fotografies i un resum del més destacable, així com una selecció del recull de premsa a través de la web http://marketplace.voluntaris.cat/edicio2011/

Més de 900 persones van assistir al Marketplace organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) que es va dur a terme el dia 11 de novembre de 2011 al Museu Marítim dins del marc del 2n Congrés Europeu del Voluntariat organitzat per la Generalitat de Catalunya en motiu de l’Any Europeu del Voluntariat.

Segons la presidenta de la FCVS, Francina Alsina, el gran interès despertat pel Marketplace mostra que “cada vegada més les entitats socials i el món empresarial aniran de la mà a l’hora de dur a terme projectes”.

Afegeix un comentari nou