Tot a punt per a una nova edició de la fira de voluntariat internacional #Tornacanviada

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Voluntàries i voluntaris de l'Estiu Solidari de Proide a Guatemala. Font: Proide
Voluntàries i voluntaris de l'Estiu Solidari de Proide a Guatemala. Font: Proide
La Fira #Tornacanviada celebra enguany la cinquena edició. Font: LaFede
La Fira #Tornacanviada celebra enguany la cinquena edició. Font: LaFede

Tot a punt per a una nova edició de la fira de voluntariat internacional #Tornacanviada

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Un total de 14 entitats donaran a conèixer les seves propostes de brigades, camps de treballs, estades solidàries o turisme responsable per a aquest estiu. La trobada es farà el 27 de gener al matí a Barcelona.

Amb el lema ‘Fes una volta i #Tornacanviada’, Lafede organitza una nova edició d’aquesta fira que enguany permetrà descobrir les propostes de voluntariat internacional impulsades a 25 països d’Àmèrica Llatina, Àfrica i Àsia per 14 organitzacions.

Arran de l’èxit de les convocatòries anteriors i l’increment continu d’assistents, que l’any passat van arribar a les 300 persones, la fira se celebrarà aquest cop al carrer. La Plaça Coromines de Barcelona acollirà aquest esdeveniment el dissabte 27 de gener d’11 a 15h.

La gent que s’hi apropi podrà informar-se sobre les diferents destinacions i projectes programats de cara a l’estiu, donar resposta als seus dubtes i conèixer els requisits per participar en les diferents propostes parlant directament amb les entitats organitzadores.

A més, per primer cop, en el marc de la fira es posarà en marxa l’espai ‘Dona’m veu!’ per acostar a tothom els països i contraparts locals amb què es treballa.

També, a través del canal de Youtube de LaFede ja es poden consultar diferents vídeos amb experiències de persones voluntàries que han viatjat amb aquestes entitats.

Comentaris

Benvolguts,

Em dic Laura Bastons i estic molt interessada en la realització d'un voluntariat per aquest estiu. Per mala sort, no vaig poder assistir a la fira, ja que he descobert la seva existència fa relativament poc.

Em preguntava si hi hauria alguna forma d'informar-me sobre les entitats que van col·laborar a la fira i els projectes que van presentar. Tot i que el meu interés rau sobretot en voluntariats que tinguin a veure o bé amb refugiats (sobretot amb els refugiats Sirians) o bé tot el tema que té relació en la desigualtat de génere, m'agradaria poder saber tots els projectes que s'han proposat ja que potser n'hi ha algun que el final m'enganxa.

Moltes gràcies,

Laura Bastons Compta

Bona tarda Laura,

Des de Xarxanet només en fem difusió, et recomanem que contactis amb l'entitat organitzadora, Lafede.cat

Aquestes són ls seves dades de contacte:

laFede.cat – Organitzacions per a la justícia global

C. Tàpies, 1-3, 08001 Barcelona

Tel. 93 442 28 35

informacio@lafede.cat

Punt d’informació i atenció al públic

– Matins: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

– Tardes: de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Moltes gràcies!

Marta

Afegeix un comentari nou