‘Treu la llengua de l’armari’: voluntariat LBTIQ+ pel català

IdemTV
Autor/a: 
IdemTV
Trobada de ‘Treu la llengua de l’armari’.  Font: IdemTV
Trobada de ‘Treu la llengua de l’armari’. Font: IdemTV

‘Treu la llengua de l’armari’: voluntariat LBTIQ+ pel català

Autor/a: 
IdemTV
IdemTV

Resum: 

Aquest grup es dedica a organitzar trobades per a que persones LGBTIQ+ es relacionin en català, fent una tasca tant per la llengua com per al col·lectiu.

La productora IdemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGBTIQ+ a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Aquest vídeo mostra la feina de ‘Treu la Llengua de l’Armari’, un grup de voluntari i voluntàries activistes sense afany de lucre que treballen per l’ús de la llengua catalana a l’àmbit LGBTIQ+ als territoris catalanoparlants.

Es tracta d’un espai de trobada per a membres de la comunitat que es vulguin relacionar en català, tant per a persones que ja de per si el parlen com per a aquelles que no ho fan i volen practicar-lo. Actualment hi ha dos grups, un a Sitges i un a Barcelona amb una agenda compartida en qual apareixen convocatòries com anar a un bar, a veure un espectacle, fer una sortida o un karaoke.

En aquest reportatge, dos membres del grup expliquen la seva experiència personal i com es coordinen per a organitzar esdeveniments.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou