TU-i-NOS Fundació Premiada en la II Edició dels Premis 'Cerca de los que Están Cerca 2023'

Fundació TU-i-NOS
Entrega Premi al Sr.Reverter, President de TU-i-NOS Fundació Font: TU-I-NOS Fundació
Entrega Premi a Antoni Reverter, President de TU-i-NOS Fundació. Font: TU-i-NOS Fundació

TU-i-NOS Fundació Premiada en la II Edició dels Premis 'Cerca de los que Están Cerca 2023'

Fundació TU-i-NOS

Resum: 

Un reconeixement a la innovació en la tutela i el suport a persones amb discapacitat.

TU-i-NOS Fundació (abans Entitat Tutelar del Garraf), ha estat guardonada a la II edició dels premis 'Cerca de los que Están Cerca 2023'. Aquests premis, convocats per la Fundación Aequitas i la Fundación Notariado, pertanyents al Consejo General de Notariado, en col·laboració amb la Plataforma de Mayores y Pensionistas, reconeixen projectes destacats en l'atenció i el suport a persones grans i persones amb discapacitat.

En aquesta edició, TU-i-NOS Fundació ha estat seleccionada a la categoria de 'Majors amb Discapacitat' pel seu projecte 'Beyond GuardiansShip: d'una tutela completa i restrictiva, a una tutela graduada amb suports'.

D’acord amb el jurat, el projecte ideat per TU-i-NOS Fundació, representa un canvi innovador en la gestió dels suports a persones grans amb discapacitat. Destaca el valor afegit que aporta aquesta innovació tecnològica en el necessari canvi de paradigma a la gestió de la tutela de la gent gran amb discapacitat.

Aquesta plataforma digital permetrà a jutges, famílies i entitats, disposar de dades objectives i precises de les diferents dimensions de la qualitat de vida d'una persona, cosa que redundarà en mesures judicials menys restrictives i més ajustades als suports requerits a cada moment, així com a la seva autonomia i inclusió.

La cerimònia de lliurament de premis ha tingut lloc a Madrid i ha comptat amb la participació del President de la Fundació del Notariat, José Ángel Martínez Sanchiz i el President de la Plataforma de Majors i Pensionistes, Lázaro González García i amb l'assistència de directius de les entitats i membres del notariat de tot el país.

TU-i-NOS Fundació utilitza aquesta plataforma en la seva tasca diària i creu que aquesta innovadora iniciativa podria ser replicada per altres entitats i fundacions a tot el país. Gràcies a aquest reconeixement, l'entitat continuarà aprofundint l'ús de les noves tecnologies, concretament la intel·ligència artificial, en el suport de la presa de decisions.

A més, el projecte destaca pel seu compromís amb la lluita contra la soledat no desitjada, un enfocament transversal que ha esdevingut una prioritat en l'atenció a persones grans i persones amb discapacitat, a les comarques de l'àmbit d'influència de TU-i-NOS.

Amb aquesta distinció, TU-i-NOS Fundació reforça el seu compromís amb el benestar i l'autonomia de les persones amb discapacitat i demostra la seva capacitat per impulsar avenços significatius en el camp dels suports a aquest col·lectiu.

Afegeix un comentari nou