Un any més el cor ens demana festa

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Un any més el cor ens demana festa

Resum: 

Dissabte 11 d'octubre se celebrarà al Tibidabo la 20a Gran Festa solidària organitzada per l'AACIC.

Al llarg de tot el dissabte 11 d'octubre el Parc d'Atraccions Tibidabo s'omplirà d'alegria per celebrar la Gran Festa Solidària que organitza l'Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC), que enguany arriba a la 20a edició.

La Gran Festa del Cor és possible gràcies a diverses entitats col·laboradores (Cool Cards, Generalitat, Ajuntament de Barcelona, El Periódico de Catalunya, La Caixa, Port de Tarragona, Super3 i TMB) i a la tasca dels voluntaris.

Totes aquestes accions potencien l’atorgament que ha rebut aquest any Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat. Constata, a més, l’existència a la nostra ciutat d’entitats que donen resposta als problemes i necessitats de la societat i contribueixen en la solidaritat, el respecte als altres i a l’entorn.

Durant tot el dia se celebraran espectacles, jocs i exhibicions de dansa "Batego per tu". També els més menuts que ho vulguin podran participar al taller "Fes un dibuix per un infant que està a l'hospital" que es donaran als nens i nenes hospitalitzats amb problemes de cor de naixement.

La trajectòria de l'AACIC s'explicarà a través d'historietes de diversos personatges que durant tots aquests anys han volgut implicar-se en el projecte i també a través de la gran tasca que fan els voluntaris i voluntàries dins l'entitat. Per acabar, el ja tradicional enlairament de globus biodegradables en forma de cor serà l'encarregat d'acabar la festa.

L'entrada solidària al parc (6€ per menors de 17 anys més mocador solidari, i 26€ més mocador solidari per als més grans de 17 anys) representa un gran estalvi per als assistents i, alhora, una aportació i reconeixement a la tasca de l'AACIC.

Més informació a www.festadelcor.blogspot.com i al telèfon 93 458 66 53.

Afegeix un comentari nou