VII Jornades d’Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat

VII Jornades d’Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat

Resum: 

El CCCB acollirà els dies 8 i 9 de maig les conferències i presentacions de projectes per donar a conèixer l'Artteràpia i els seus beneficis per a professionals de la sanitat, l'educació o el treball comunitari.

L'Artteràpia és una disciplina que utilitza la creativitat i la capacitat d'expressió artística de cada persona per ajudar a resoldre i afrontar dificultats emocionals, de conducta, d'integració social i de salut.

La seva pràctica potencia les capacitats creadores amb la finalitat d'assolir processos d'integració emocional que resulten terapèutics. És una eina interessant i útil per a en situacions de dificultats d'aprenentatge com dèficits d'atenció o hiperactivitat, de malaltia mental o trastorns alimentaris, entre moltes d'altres.

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'Artteràpia i els beneficis que pot oferir als col·lectius professionals en el camp de la sanitat, l'educació i el treball social i comunitari, l'Associació Professional d'Artterapeutes (Grefart) organitza per setena vegada les Jornades d'Artteràpia en Salut, Educació i Comunitat.

Se celebraran al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) els dies 8 i 9 de maig de 2015. Estan adreçades a professionals que vulguin aprofundir en l'Artteràpia per aplicar-la als respectius camps de treball, a responsables d'administracions públiques i privades i a públic general interessant en la disciplina.

Els dos dies comptaran amb conferències i presentacions de projectes i experiències en el camp. També hi participaran ponents com Miquel Izuel Currià, Jorge Camarena Altamirano, Alicia Expóstio Comino o María del Río Diéguez. El programa complet ja és disponible al web de les jornades.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia, que es pot formalitzar a través del web de les jornades. En aquest enllaç hi ha explicat el procediment per inscriure's i hi ha especificades les tarifes de la inscripció, que són de 45€ fins al 30 de març (30€ si s'acredita ser estudiant, membre del Grefart o de la FEAPA), o de 60€ si la inscripció es formalitza entre el 30 de març o 30 d’abril (40€ en tarifa reduïda).

Afegeix un comentari nou