Visites guiades inclusives i antiestigma pel barri de Gràcia

Grup ATRA
 Font: Francesc-Xavier Mingorance
Font: Francesc-Xavier Mingorance
 Font: Unsplash
Font: Unsplash

Visites guiades inclusives i antiestigma pel barri de Gràcia

Grup ATRA

Resum: 

Les visites guiades de 'La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió' es duran a terme els dies 20, 22, 27 i 29 de juliol, i el 4 i 6 de juliol, a les 17 h.

Ahir, dilluns 20 de juny, a les 17 h, van començar les visites guiades de la 9a edició del programa de Salut Mental Gràcia 'La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió'.

'La meva Barcelona' és una activitat comunitària dirigida a l’apoderament de persones amb problemes de salut mental. Té com a objectiu millorar les seves habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença, potenciant el seu procés d’integració social.

Aquest projecte vol donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn comunitari. Alhora, es treballa per combatre l’estigma associat al trastorn, a través de la realització d’aquestes visites guiades dissenyades i conduïdes per l’alumnat que ha rebut aquesta formació.

L’itinerari d’aquesta edició es titula 'Homes de Gràcia', i permet descobrir i conèixer les històries i anècdotes d’homes il·lustres que van néixer, residir o treballar en aquest barri barceloní. Tots els dilluns i dimecres de juny, i de la primera setmana de juliol, a les 17 h, es realitzaran aquestes rutes. Les visites són gratuïtes i podeu inscriure-us-hi trucant al 932 376 824 o escrivint un correu electrònic a grupatra@grupatra.org.

El programa 'La meva Barcelona' compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Afegeix un comentari nou