Vols difondre el comerç just durant les Festes de la Mercè?

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols difondre el comerç just durant les Festes de la Mercè?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’ONG Setem busca persones voluntàries per donar un cop de mà a la cafeteria de comerç just que muntarà els dies 24 i 25 de setembre a la Plaça Catalunya.

Tot i que Setem gestiona aquest equipament des de fa anys, en aquesta edició es preveu que la cafeteria ocupi un lloc central en el marc de la mostra d’entitats i disposi d’un espai més ampli. Per aquest motiu, l’entitat fa una crida per aconseguir el suport de més persones que vulguin implicar-se activament per atendre el públic.

A la cafeteria també es vendran productes de comerç just i de proximitat amb l’objectiu d’acostar-los a la ciutadania i sensibilitzar sobre la necessitat de dur a terme un consum responsable.

En aquesta línia, també es preveu organitzar un cafè-tertúlia sobre comerç just el diumenge 25 de setembre a les 13.30h.

Les persones interessades en participar-hi com a voluntàries han d’omplir i enviar aquest formulari, on podran escollir entre els diversos torns disponibles.

Prèviament a la celebració de les Festes, l’entitat organitzarà una reunió informativa el 21 de setembre a les 18.30h al seu local. Per a més informació, podeu contactar amb catalunya@setem.org.

Afegeix un comentari nou