Vols iniciar-te en el món del voluntariat? Inscriu-te a l’Escola d’Estiu del Voluntariat!

FCVS
Cartell dels cursos d'iniciació al voluntariat de l'Escola d'Estiu del Voluntariat 2017 Font: voluntariat.org
L'Escola d'Estiu del Voluntariat ofereix 7 cursos d'iniciació al voluntariat que s'impartiran entre juliol i setembre.
Curs d'iniciació al Voluntariat a Lleida Font: voluntariat.org
Els tres cursos de formació tractaran els tres aspectes fonamentals: el voluntariat, la persona voluntària i l'organització del voluntariat.

Vols iniciar-te en el món del voluntariat? Inscriu-te a l’Escola d’Estiu del Voluntariat!

FCVS

Resum: 

L'objectiu del curs d'iniciació al Voluntariat és conèixer el paper i el significat del voluntariat i reflexionar sobre diverses qüestions que es puguin plantejar a l'hora d'iniciar l'acció voluntària.

Un any més, l'Escola d'Estiu del Voluntariat oferirà diversos cursos d'iniciació al voluntariat per totes aquelles persones interessades a donar les primeres passes en el món del voluntariat o per aquelles que ja formin part d'una entitat i necessitin eines i recursos per dur a terme la seva tasca.

Aquests cursos tenen l'objectiu de donar a conèixer el paper i el significat del voluntariat, aspectes a tenir en compte a l'hora de començar i també reflexionar sobre diverses qüestions que es puguin plantejar en l'acció de servei als altres.

Els continguts dels cursos giraran entorn de tres grans mòduls: el voluntariat, la persona voluntària i l'organització del voluntariat. Dins d'aquests es tractaran temes com què és el voluntariat i quins àmbits d'actuació existeixen, les característiques i valors de l'acció voluntària, els drets i deures de les persones voluntàries o quines motivacions podem tenir a l'hora de fer voluntariat. També es parlarà sobre el compromís que ha d'adoptar la persona voluntària amb l'entitat o el treball en equip, entre d'altres.

El segon torn de les formacions de l'Escola d'Estiu s’impartirà al mes de setembre a Barcelona, Granollers i Lleida i serà totalment gratuït. Per tal d’assistir-hi caldrà formalitzar la inscripció a través del següent enllaç.

A continuació et detallem tots els cursos d’iniciació al voluntariat que es realitzaran en el marc de la 18a Escola d’Estiu del Voluntariat:

Curs d’iniciació al Voluntariat a Lleida

Data: 13, 14, 20 i 21 de setembre

Hora: De 17 h a 20 h.

Lloc: Espai Salut – Carrer Henry Dunant, 1, Lleida

Organitza: Federació Catalana de Voluntariat Social

Curs d’iniciació al Voluntariat a Barcelona

Data: 13, 14, 20 i 21 de setembre

Hora: De 18 h a 21 h.

Lloc: Ronda de Sant Pau, 80, Barcelona

Organitza: Adhara

Curs d’iniciació al Voluntariat a Granollers

Data: 13, 14, 20 i 21 de setembre

Hora: De 18 h a 21 h.

Lloc: Punt de voluntariat de Granollers – Carrer del Rec, 19, Granollers

Organitza: Adhara

Afegeix un comentari nou