Voluntaris de la Universitat Pompeu Fabra treballaran els Objectius del Mil·leni (ODM)

Voluntaris de la Universitat Pompeu Fabra treballaran els Objectius del Mil·leni (ODM)

Resum: 

L'Assemblea de Cooperació per la Pau està creant un grup de de voluntaris/àries de la UPF per tal de reflexionar sobre els ODM i organitzar actes per a reivindicar el seu compliment, sota el lema de " Canviem les regles, junts pels ODM".

Aquest grup de voluntaris/àries treballarà els àmbits següents:
• FORMACIÓ
Formació sobre els Objectius del Mil·lenni (ODM) relacionada amb el nostre món actual i les preocupacions dels i les estudiants, els compromisos de la societatcivil, estat actual dels ODM en el món.
• ACCIÓ
Propostes sobre com fer un món més just des de la nostra quotidianitat, xerrades, espai d'intercanvi amb altres grups d’universitaris/àries de Barcelona. S'aportaran entre tots i totes iniciatives per a contribuir a canviar les regles i es dissenyaran junts els actes per a reivindicar des de la nostra realitat un món més solidari.
• MATERIALS
Tot el treball que es faci sobre els materials es publicarà i a més es disposarà de material de consulta, webs d'informació, recursos europeus sobre els ODM, etc.

• CONEIXEMENT D’ALTRES REALITATS DE LA TEVA CIUTAT
Compartir el coneixement que s'assolirà sobre els ODM amb els altres grups: grup d’ alumnes d’IES, de dones, de persones immigrants i el grup de veïns i comerciants. Amb el grup d’universitaris/es hi haurà persones que us donaran la seva ajuda per a portar a terme les vostres propostes sobre l’ODM triat:xerrades, videofòrums, debats, exposicions.

Per apuntar-t'hi i obtenir més informació, envia un correu electrònic a: catalunya@acpp.com

Tel.: 932681496

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou