XI Fòrum contra les violències de gènere

FCVS

XI Fòrum contra les violències de gènere

FCVS

Resum: 

La Plataforma unitària contra les violències de gènere organitza l'acte, del 12 al 14 de novembre, sota el títol "Juntes generem noves estratègies per combatre el masclisme".

Els propers 12, 13 i 14 de novembre tindrà lloc a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona el XI Fòrum contra les violències de gènere, impulsat per la Plataforma Unitària contra les violències de Gènere.

Sota el títol "Juntes generem noves estratègies per combatre el masclisme", la idea és compartir i reflexionar sobre maneres d’anar junts i ser més forts per fer front a aquesta lacra social i visualitzar pràctiques quotidianes efectives.

El Fòrum està adreçat a jovent i adolescents, a mares, pares i familiars, al teixit associatiu i la ciutadania, i als professionals de la salut, de l’educació, de la informació, del món jurídic i de la seguretat.

Durant els tres dies que s'allargarà el Fòrum, els assistents podran assistir a conferències, taules rodones, tallers per a totes les edats, teatre-forums i debats participatius, entre d'altres activitats. A més, simultàniament estan programades un seguit d'activitats durant el mes de novembre complementàries al fòrum, d'entre les que destaca l'exposició "Teixim la nostra fortaleça interior", oberta al públic del 5 de novembre al 26 de febrer, o el recital poètic solidari "Trenquem el silenci", que tindrà lloc el proper 12 de desembre al Centre Cívic Sagrada Família.

Inscripcions

Aquelles persones que estiguin interessades en participar de la jornada ja poden fer la seva inscripció omplint el formulari online.

D'altra banda, el Fòrum inclou activitats per a tota la ciutadania i també especialment adreçades al jovent i el professorat. Per participar en aquestes activitats també podeu fer la inscripció.

Per a més informació

Afegeix un comentari nou