Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees

Cursa a Las Rozas l'any 2015
Terrassa
Diumenge, 04/11/2018

La Cursa de les Ciutats es farà per primera vegada a Catalunya el 4 de novembre, amb els objectius de donar a conèixer un dels tumors més letals i d'aconseguir fons per a la investigació.

Es tracta d'una cursa i caminada solidària que organitzen l'Associació Espanyola de Pancreatologia (AESPANC), l'Associació del Càncer de Pàncrees (ACANPAN) i l'Associació Italiana per a l'Estudi del Pàncrees, i que es fa de manera simultània a diferents ciutats d'Europa.

La Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees es va celebrar per primera vegada al 2015 a Alacant i Las Rozas, a Madrid, amb 3.800 participants i amb un total de 30.000 euros de recaptació. L'any següent s'hi va afegir Roma, amb 60.000 euros recaptats, i al 2017 la quarta ciutat, Milà, sumant 4.800 participants i 72.000 euros.

Quan encara faltava un mes per a la celebració de l'esdeveniment, les inscripcions ja estaven per sobre de les 300. També, com a preparatius a la cursa, el 5 d’octubrees va fer un entrenament obert per a tothom que va anar a càrrec de l'atleta Jaume Leiva.

Enguany s’ha creat una cursa per infants de 0 a 10 anys perquè puguin mostrar també la seva solidaritat fent un recorregut d'uns 600 metres. Hi haurà una bossa amb obsequis per a cada participant i un sorteig d’articles esportius.

Les inscripcions per participar a la cursa es poden fer al web de l'esdeveniment. L'aportació econòmica és de 10 euros per les persones adultes i de 5 cinc per infants.

Si vols més informació pots contactar per correu electrònic amb la Chelo Fernández, delegada a Catalunya de l'Associació Càncer de Pàncrees, escrivint a chelo@asociacioncancerdepancreas.org. També pots llegir l'entrevista publicada a Xarxanet.

Data: 

Diumenge 04 nov

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees
Correu electrònic de l'organitzador: 
Sense adreça electrònica