Debat: 'On són els meus drets?'

La realitat de la situació de la Declaració dels Drets Humans, ara que arriba als setanta-cinc anys, és el tema del debat del dilluns 2 d'octubre. Font: Justícia i Pau
Barcelona
Dilluns, 02/10/2023

El cicle 'Els Dilluns dels Drets Humans' inicia el curs el dilluns 2 d'octubre parlant de la Declaració dels Drets Humans i del seu 75è aniversari.

'Els Dilluns dels Drets Humans' tornen amb el debat 'On són els meus drets?' el dilluns 2 d'octubre a les 18.30 h. Des de principis d'any, totes les sessions es fan en una nova ubicació, al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837. Barcelona).

L'actualitat i la realitat de la situació de la Declaració dels Drets Humans, ara que arriba als setanta-cinc anys, és el tema del debat. A la taula hi haurà Adilia de las Mercedes, jurista feminista i investigadora del feminicidi i la violència sexual a escenaris de conflicte, i Josetxo Ordóñez, doctor en Dret per la UB i advocat de la Fundació Migra Studium. La periodista Majo Siscar s'encarregarà de la moderació de l'acte.

L'acte està obert a tothom, és gratuït i no cal fer cap inscripció. Com és habitual, es podrà seguir en línia. Tota la informació es pot consultar al web de Justícia i Pau.

El cicle de debats 'Els Dilluns dels Drets Humans', organitzat per entitats com Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Càritas Diocesana Barcelona, Mans Unides i el Grup de Juristes Roda Ventura, a Barcelona, va agafar un nou rumb a principis d'any. Manté la seva essència, que és tractar temes sobre drets humans i justícia social, però li van donar nous aires i les sessions es plantegen més aviat com una conversa i estan més obertes a la participació del públic.

Data: 

Dilluns 02 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Justícia i Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
justiciaipau@justiciaipau.org