Formació: Espurna verda

Curs per donar recursos i acompanyar projectes d'economia ecològica, social i solidària. Font: Espai Ambienta Cooperativa.
Barcelona
Dilluns, 13/09/2021 fins Dilluns, 25/10/2021

Es tracta d'un curs per donar recursos i acompanyar projectes d'economia ecològica, social i solidària.

Espurna verda és un projecte desenvolupat per Espai Ambienta Cooperativa i Labcoop amb l'objectiu d'oferir formacions i acompanyaments centrats en la promoció de projectes que treballen en l'economia ecològica, social i solidària.

Aquest curs es divideix en set mòduls d'entre dues i quatre hores (per fer un total de 24 h) i està molt orientat al vessant professional i pràctica, acompanyat les idees en el seu camí d'evolució fins a ser una realitat.

Aquesta formació s'adreça a aquelles persones que tenen entre mans alguna idea o projecte associat a l'economia ecològica, social i solidària, i que volen posar-la en marxa al mercat, però encara tenen alguns aspectes a resoldre. Espurna verda ofereix un espai de suport i aprenentatge, a través de la reflexió, el debat i la posada en comú d'aprenentatges i dificultats entre professionals de l'àmbit, per donar impuls als projectes.

La formació, que tracta competències específiques en l'àmbit ecosocial (paper de l'economia ecològica, valors ètics, establir aliances al sector...) i transversals (capacitat d'analitzar, organitzar, treballar en equip, comunicar...), tindrà lloc del 13 de setembre al 25 d'octubre. Les inscripcions estan obertes fins el 31 de juliol.

Data: 

Dilluns 13 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Espai Ambienta Cooperativa i Labcoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@espaiambiental.coop