III Congrés Internacional: El Potencial dels Boscos en la Salut

El congrés pretén crear un espai de trobada per al coneixement i intercanvi d’experiències en l’ús i la valorització́ de l’ecosistema forestal. Font: Unsplash.
Girona
Dilluns, 07/10/2019 fins Dijous, 10/10/2019

Del 7 al 10 d’octubre Selvans organitza l’activitat a Girona.

Del proper dilluns 7 al dijous 10 d'octubre, Selvans, la Xarxa per la Conservació de la Natura i la Universitat de Girona organitzen el III Congrés Internacional: El Potencial dels Boscos en la Salut.

Amb el lema ‘caminant junts pel retrobament amb la natura’ el congrés permetrà una actualització pel que fa a l’evidència científica de la recerca biomèdica sobre els beneficis fisiològics i psicològics que produeixen les passejades al bosc en les persones.

També es pretén crear un espai de trobada per al coneixement i intercanvi d’experiències d’arreu del món en l’ús i la valorització́ d’aquests serveis de l’ecosistema forestal, així com consolidar i formalitzar la cooperació internacional entre el conjunt de xarxes de boscos amb funció terapèutica dels diferents continents del món.

El congrés està dirigit a totes les persones i organitzacions que vulguin ampliar el coneixement i la capacitat de conservació i valorització de la natura en general, i dels boscos d’alt valor ecològic.

També es dirigeix a persones que desenvolupen activitats al medi natural, a les persones propietàries de boscos públics o privats, a professionals, responsables, personal tècnic i d’investigació de ciències de la salut, el benestar, el medi ambient i la gestió forestal, a més d’alumnat de postgraus, màsters i doctorands en aquestes matèries.

El congrés té un cost de 395€ i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 07 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@selvans.ong
Organitzador: 
Selvans