Lliurament del Premi Joan Amades de Cultura Popular

 Font:
Barcelona
Diumenge, 01/02/2015

Ramona Violant rebrà diumenge dia 1 de febrer el Premi Joan Amades de Cultura Popular al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu.

El Premi Joan Amades de Cultura Popular enguany és per Ramona Violant que als seus 80 anys ha dedicat tota una vida a l’estudi i a la difusió del folklore i l’etnografia catalana. Aquest premi atorgat per l’Associació Cultural Joan Amades (ACJA) reconeix la trajectòria de l’etnògrafa i el seu compromís amb la cultura popular i tradicional.

El premi s’entregarà diumenge dia 1 de febrer a les 12h al Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu al c/Arquímedes, 30. Barcelona. L’acte està obert a tothom i serà conduit per Dani Cortijo historiador i membre de l’ACJA.

I intervindran Ramona Violant i Ribera, filòloga; Lluís Puig, Director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya; Josep Fornés, Director del Museu Etnològic; Francesc Fabregat, Director de Cultura Popular i Tradicional de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Vilà, conseller de Gent Gran, Cooperació i Solidaritat; Amadeu Carbó, President de l’Associació Cultural Joan Amades.

Més informació al web de l’Associació Cultural Joan Amades i a la notícia sobre l’acte de lliurament.

Data: 

Diumenge 01 febr

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació Cultural Joan Amades
Correu electrònic de l'organitzador: 
mitjans@joanamades.cat