Meet up d'Agricultura Urbana

Dimecres 3 d’octubre se celebra al Col·legi d'Agrònoms de Catalunya a Barcelona el meet up d'agricultura urbana
Barcelona
Dimecres, 03/10/2018

Dimecres 3 d’octubre se celebra al Col·legi d'Agrònoms de Catalunya a Barcelona el meet up d'agricultura urbana, amb la finalitat de crear una comunitat la voltant dels horts urbans.

Una de les iniciatives de l'Aplec d'Agricultura Urbana d'enguany és la de crear una comunitat de persones interessades en els horts a la ciutat, que puguin estar en contacte i intercanviar coneixements de forma permanent.
Es tracta d'un 'meet up': la comunitat neix i creix amb la plataforma digital Meet up, i es consolida amb trobades presencials al llarg del temps.
La primera trobada està planificada el dimecres 3 d'octubre a les 18.30 hores, a la seu del Col·legi d'Agrònoms de Catalunya, al Passeig de Gràcia de Barcelona, amb el títol "Com fer un hort urbà, al balcó o en un espai comunitari".
Durant la primera trobada es vol aprofitar perrecollir els temes concrets que més interessen a les persones membres del Meet Up.
Hi haurà una presentació a càrrec de Josep Maria Vallès, Enginyer Agrònom, soci fundador de Tarpuna, autor de diversos llibres sobre agricultura urbana com "L'hort urbà, manual de cultiu ecològic als balcons i terrats", "L'hort urbà, plantes aromàtiques" o "Compostar a casa", i un berenar ofert per Tarpuna perquè les persones es pugui conèixer.

Cal fer la inscripció a través de la pàgina meet up.

Data: 

Dimecres 03 oct

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@tarpunacoop.org
Organitzador: 
Cooperativa Tarpuna