Obra de teatre: 'Parad de Pararme'

Fragment del cartell oficial de l'obra de teatre 'Parad de pararme'. Font: Perifèrie Cimarronas
Barcelona
Dijous, 19/01/2023 fins Diumenge, 29/01/2023

La Sala Perifèria Cimarronas acull la representació de l'obra reivindicativa de la companyia 'No es país para negras', produïda sota l'encàrrec de SOS Racisme Catalunya.

Fins al 29 de gener es podrà gaudir de l'obra de teatre 'Parad de Pararme' a la Sala Perifèria Cimarronas de Barcelona. Es representarà de dijous a dissabte a les 20.30 h i els diumenges a les 19 h. No es país para negras és la companyia que ha produït l'obra, una iniciativa emmarcada en la campanya de SOS Racisme anomenada de la mateixa manera que l'obra la qual denuncia les identificacions per perfil racial que es produeixen a Catalunya.

La peça es caracteritza per una dinàmica directa que trenca les barreres entre l'escenari i el pati de butaques, per tant, les espectadores queden involucrades en l'acció. "Totes estem en el mateix viatge, sense quarta paret que ens separi", destaquen les organitzadores. L'objectiu principal és denunciar els comportaments racistes dels cossos policials cap a les persones de nacionalitat estrangera, uns actes que els defineixen com a racisme institucional.

Una obra dedicada a la conscienciació de la lluita antiracista, amb el teatre afrodescendent com a protagonista. Per assistir-hi, cal comprar entrades, les quals tenen un preu de catorze euros.

Data: 

Dijous 19 gen

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Sala Perifèria Cimarronas
Correu electrònic de l'organitzador: 
salaperiferia@gmail.com