Turisme responsable a la 7a edició d'Encontres Animals

Durant la trobada es parlarà de Turisme Responsable (imatge: animallatitude)
Barcelona
Dijous, 07/07/2016

L'entitat FAADA serà protagonista de la 7a edició dels "Encontres Animals" amb una xerrada sobre el turisme responsable, el 7 de juliol al bar El Col·leccionista.

"Encontres Animals" són una iniciativa de l'Associació Animal Latitude que pretén acostar el món de la fauna al públic oferint xerrades de divulgació ambiental a un local musical del barri de Gràcia.

La xerrada del 7 de juliol forma part de la campanya de Turisme Responsable amb els animals, iniciativa que va sorgir de la Fundació FAADA amb l'objectiu d'exposar les problemàtiques relacionades amb l'ús d'animals salvatges en el sector turístic, així com la seva relació amb la creixent demanda de tràfic il·legal internacional, i la desaparició d'espècies greument amenaçades.

La campanya persegueix un doble objectiu: d'una banda informar els professionals del sector del turisme perquè no ofereixin als sus clients activitats que impliquin maltractament o explotació animal, i de l'altre crear consciència entre els viatgers per què coneguin les verdaderes conseqüències d'algunes de les seves activitats turístiques que a primera vista semblen inofensives.

Durant l'Encontre Animal es parlarà d'aquestes problemàtiques, de quines són les destinacions més afectades per aquest tipus d'activitats, i de com identificar si existeix maltractament i patiment en els animals, tot per poder ser realment un turista respectuós


Hi ha una entrada de 3€, que inclou beguda i pica pica. La recaptació va a la ong participant de la trobada, en aquest cas FAADA.

Data: 

Dijous 07 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Animal Latitude
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@animallatitude.org