V Congrés Internacional de Conflictologia i Pau

Dos ocells mirant cadascun a una banda. Conflictologia_la veu de Nanuk_Flickr
Dimecres, 26/09/2012 fins Divendres, 28/09/2012

El Campus per la Pau de la UOC organitza un any més, el V Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, que tornarà a reunir els experts en resolució de conflictes d'arreu del món al llarg dels dies 26, 27 i 28 de setembre de 2012.

Aquesta edició del Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, aposta pel treball en xarxa (networking) i vol afavorir la generació de noves idees gràcies a un format més dinàmic, integrador i participatiu que en edicions anteriors.

L'acte tindrà lloc al Cosmocaixa de Barcelona.

Les jornades del 27 i 28 de setembre s'han plantejat com un lloc de debat, de gestació de projectes i de tallers, dissenyats per a poder treballar sobre diferents aspectes de la conflictologia d'una manera més pràctica i viva.

Els professionals i especialistes que treballen a favor de la pau, la justícia, la gestió de conflictes, la mediació, l'arbitratge i la conciliació tindran l'oportunitat d'intercanviar experiències en aquest espai de trobada.

Enguany el tema se centra en esport i convivència pacífica, conflictes a les organitzacions, i seguretat humana.

Com a novetat, aquesta edició incorpora, en la cerimònia d'inauguració del Congrés del 26 de setembre, el lliurament dels Premis Campus per la Pau, atorgats per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Aquesta és la primera vegada que la Universitat reconeix públicament persones, entitats públiques o privades sense ànim de lucre o institucions que hagin contribuït als processos de pau, sigui defensant els drets humans sense violència o proporcionant ajuda humanitària en situacions d'emergència, sigui vetllant per la sostenibilitat del planeta, promovent l'ús de les TIC en l'àmbit de la cooperació o facilitant l'alfabetització i l'accés al coneixement.

El jurat dels premis és format pels membres del Comitè Científic i Tècnic del Congrés. Es lliuraran tres distincions d'igual categoria i repercussió.

Data: 

Dimecres 26 set

Hora: 

09:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperacio@uoc.edu