Premis Campus per la Pau

Enguany es convoca la primera edició dels premis anuals que lliura el Campus per la Pau amb la finalitat de reconèixer públicament persones, entitats públiques o privades sense ànim de lucre o institucions d’arreu del món, que hagin contribuït en el camp de la cooperació en el desenvolupament, l’ajut humanitari, la sostenibilitat i el foment i construcció de la pau.

Convocant: Campus per la Pau - Universitat Oberta de Catalunya

Data de publicació: 01/06/2012

Termini: 01/06/2012 - 15/07/2012

Contingut:

Els premis consten de tres distincions, d’igual categoria i repercussió, i s'atorguen a aquelles persones o entitats que hagin desenvolupat iniciatives exemplars:

  • contribuint als processos de pau
  • defensant els drets humans sense violència
  • proporcionant ajuda humanitària en situacions d’emergència
  • vetllant per la sostenibilitat del planeta
  • promovent l’ús de les TIC en l’àmbit de la cooperació
  • facilitant l’alfabetització i l’accés al coneixement

 

Els Premis s’atorgaran a Barcelona el pròxim 27 de setembre de 2012, coincidint amb el sopar del V Congrés Internacional de Conflictologia i Pau, que reuneix a molts dels experts en la resolució de conflictes d'arreu del món. 

Enguany, l'edició del Congrés Internacional de Conflictologia és pensada per a donar cabuda al treball en xarxa (networking) i per a afavorir la generació de noves idees sobre aquesta matèria. Durant el 27 i 28 de setembre s'oferiran dues jornades amb un format més dinàmic, integrador i participatiu, plantejades com un lloc de debat, de gestació de nous projectes i de tallers, dissenyats per a poder treballar sobre diferents aspectes de la conflictologia d’una manera més pràctica i viva. Enguany el tema se centrarà en conflictes i esport, conflictes familiars i educatius, i gestió de crisis i conflictes armats.

 

Per a participar-hi, els candidats han de lliurar la sol·licitud mitjançant l’adreça peace@uoc.edu. 

Àmbit:
  • Drets humans i solidaritat

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Internacional

Bases