Webinar 'Què cal tenir en compte per a presentar-se a subvencions'

 Font:
Dimecres, 22/11/2023
(En línia)

La proposta de formació del novembre, a càrrec de la consultora, avaluadora i docent, Mireia Cirera Hidalgo, és una oportunitat per aprendre sobre subvencions i com accedir-hi.

Què és una subvenció i per a què es concedeixen; quins tipus de subvencions hi ha; com fer recerca de subvencions públiques; quin és el cicle complet de la gestió d'una subvenció, i quines són les bases reguladores i convocatòria. Aquests són alguns dels punts més importants que es tractaran a la proposta formativa 'Què cal tenir en compte per a presentar-se a subvencions', que forma part del nou cicle de webinars de Xarxanet 2023/2024.

El webinar anirà a càrrec de la consultora, avaluadora i docent, Mireia Cirera Hidalgo. Màster en Relacions internacionals i en Business Administration i amb postgraus en Economia Social i Cooperació Cultural, la Mireia és experta en la gestió de tot el cicle de projectes en el tercer sector i cooperació internacional, ha treballat durant més de 20 anys en la coordinació, producció i avaluació de projectes i esdeveniments a Europa i Amèrica Llatina i col·labora amb CAF gestió en l’àrea tècnica de subvencions, en fons europeus i com a formadora.

La formació es durà a terme el dimecres, 22 de novembre, a les 18 h. La finalitat d'aquests webinars organitzats per Xarxanet, és la de generar espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Les formacions són sempre en directe i estan plantejades per tal que les persones participants puguin exposar els dubtes i preguntes que tinguin sobre la temàtica. És un esdeveniment gratuït, però requereix inscripció prèvia a través del formulari. La sessió s'enregistrarà en vídeo i, un cop finalitzada, es podrà consultar a través del web de Xarxanet o a Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dimecres 22 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxanet
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org