La SCEA ofereix assessorament en educació ambiental

Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA)
El servei vol donar resposta a les inquietuds sobre projectes d'educació ambiental. Font: Pexels
El servei vol donar resposta a les inquietuds sobre projectes d'educació ambiental. Font: Pexels

La SCEA ofereix assessorament en educació ambiental

Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA)

Resum: 

L'entitat busca donar suport a les entitats o les persones que volen crear un nou projecte o activitat d'educació ambiental.

Un dels objectius estratègics de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) és el d’enfortir i vertebrar els equipaments, entitats, empreses i professionals autònomes que es dediquen a l’educació ambiental, amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de la Generalitat de Catalunya.

La SCEA està treballant des del 2021 per a la creació d'un servei d'assessorament, tant en l'àmbit educatiu com socioempresarial, per a professionals, organitzacions i persones vinculades a l'educació ambiental.

Actualment, ja poden oferir aquest servei, proposat per a donar resposta a les inquietuds i interessos de qualsevol persona o entitat, establint aliances i una coordinació amb altres agents per tal d'afavorir el millor servei possible i donar suport tècnic en qüestions sobre la creació, consolidació i/o desenvolupament de projectes.

Existeix la possibilitat d'obtenir un assessorament personalitzat en l’àmbit socioempresarial de manera gratuïta. Per accedir al servei, les persones interessades han d’omplir el formulari inclòs al seu espai web sobre assessorament, exposant la necessitat. En poc temps, l'equip es posarà en contacte per oferir la millor resposta.

Per altra banda, des de la SCEA també es vol donar suport en l’àmbit pedagògic en l’elaboració de projectes i activitats. La primera opció per a rebre aquest assessorament especialitzat, és a través de les formacions que s’ofereixen i la part pràctica que inclouen (disseny, avaluació, millora d’una activitat, projecte…). Aquestes accions inclouen un servei personalitzat per a poder resoldre dubtes sobre projectes i accions concretes a entitats i professionals participants, en un espai fora de la formació. Com a segona opció, també hi ha la possibilitat de contactar directament amb la secretaria tècnica enviant un correu electrònic a scea@scea.cat. Des d'allà, la consulta es farà arribar al grup de treball d’assessorament de socis i sòcies.

Per tal de millorar l'atenció cap a les entitats interessades en l'assessorament, l'any passat es va fer un estudi per a detectar les consultes més freqüents que rep la SCEA, recollint quines són les necessitats d’entitats i professionals del sector. El resultat es pot trobar a l’apartat del FAQS del seu espai web.

A banda de tot això, qualsevol dubte o suggeriment serà respost des de la secretaria tècnica, al correu electrònic scea@scea.cat

Afegeix un comentari nou