BforPlanet: el nou congrés pels ODS

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Dani Gallart
El principal objectiu que es plantejarà al saló serà el repte número 17 ‘Aliances per aconseguir els objectius’. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
El principal objectiu que es plantejarà al saló serà el repte número 17 ‘Aliances per aconseguir els objectius’. Font: Unsplash.
BforPlanet tindrà una part expositiva, amb un centenar d’estands que mostraran els seus projectes en matèria d’ODS i una part congressual. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
BforPlanet tindrà una part expositiva, amb un centenar d’estands que mostraran els seus projectes en matèria d’ODS i una part congressual. Font: Unsplash.
També es realitzaran sessions de treball i es crearan espais de negoci i col·laboració entre entitats, administracions i representants de la societat civil. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
També es realitzaran sessions de treball i es crearan espais de negoci i col·laboració entre entitats, administracions i representants de la societat civil. Font: Unsplash.

BforPlanet: el nou congrés pels ODS

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector

Resum: 

La fira tindrà lloc a Barcelona i girarà entorn la sostenibilitat i la implicació de les entitats i les administracions amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Del 26 al 28 de maig, la Fira de Barcelona impulsarà BforPlanet, un nou saló que tindrà per objectiu la implicació d’empreses, institucions i entitats per assolir l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

BforPlanet tindrà una part expositiva, amb un centenar d’estands que mostraran els seus projectes en matèria d’ODS i una part congressual, on tindran cabuda conferències amb ponents de prestigi internacional d’àmbits empresarials, polítics i del món de la investigació científica.

També es realitzaran sessions de treball i es crearan espais de negoci i col·laboració entre entitats, administracions i representants de la societat civil perquè treballin colze a colze per trobar propostes innovadores i solucions als reptes que plantegen els ODS.

El principal repte al qual se li vol donar resposta és el número 17 ‘Aliances per aconseguir els objectius’. En aquesta línia, es promouran acords de col·laboració publico-privada en termes globals per impulsar el desenvolupament sostenible d’aquesta nova dècada.

Sostenibilitat amb el suport públic

Tot i que encara falta la confirmació de grans empreses i institucions amb un fort compromís social i mediambiental, el saló ja compta amb el suport del Govern central, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona.

També s’han involucrat l’Organització de les Nacions Unides (ONU) i l’Organització per a la Cooperació i el desenvolupament Econòmic (OCDE), a més del Banc Mundial.

BforPlanet es celebrarà a la vegada que Innovate4Climate, una trobada que es centrarà en el finançament de les accions contra l’emergència climàtica per accelerar l’acció i el seu desenvolupament. El saló també tindrà lloc a la ciutat comtal i estarà organitzada pel Banc Mundial.

Afegeix un comentari nou