Creen la plataforma Aturem Eurovegas

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Creen la plataforma Aturem Eurovegas

Resum: 

Un grup de ciutadans/es i entitats preocupades per la possible construcció d'un macro-complex de joc i oci a l'àrea metropolitana de Barcelona han constituït la plataforma Aturem Eurovegas.

Entitats i ciutadans/es han reaccionat davant les informacions que asseguren que el Govern de la Generalitat estaria negociant amb el multimilionari nord-americà Sheldon Adelson (Las Vegas Sands Co.) la construcció de la Las Vegas europea a l'àrea metropolitana de Barcelona. Si s'acabés concretant l'acord, el macro-complex es construiria molt probablement a la zona agrícola del Delta del Llobregat.

La plataforma d'entitats ecologistes SOS Delta del Llobregat ha promogut la creació d'una plataforma que aglutina entitats cíviques, polítiques i ONG per donar veu al rebuig social a aquest projecte.

Així, el 16 de març, un centenar de persones de diverses entitats socials i ecologistes de la comarca del Baix Llobregat van constituir a Viladecans Aturem Eurovegas - Salvem el Delta del Llobregat. A través d'aquesta plataforma es coordinaran les accions que es portin a terme per oposar-se a la construcció d'Eurovegas.

Tenen clares les raons per oposar-s'hi: "El veiem inviable econòmicament, socialment i mediambientalment, alhora que el considerem indesitjable per al futur i el desenvolupament de la nostra societat".

Per conèixer millor la seva postura i els seus arguments pots llegir el manifest que acaben de fer públic i que ja ha rebut l'adhesió d'una trentena d'entitats. Si estàs d'acord amb el manifest, t'hi pots adherir com entitat o persona fent arribar un correu a stopeurovegas[aarrova]gmail.com.

El local de Depana (associació que actua per a la defensa, l'estudi i la conservació del patrimoni natural) al Carrer Sant Salvador, 97 baixos de Gràcia acollirà dijous 22 de març, a les 19:00 hores, la presentació d'aquesta plataforma a Barcelona.

Afegeix un comentari nou