En marxa la 5a edició dels Premis de Ciències Ambientals

Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)
Autor/a: 
COAMB

En marxa la 5a edició dels Premis de Ciències Ambientals

Autor/a: 
COAMB
Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

Resum: 

L'Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya llançan la 5a edició dels Premis de Ciències Ambientals.

A més, els premiats rebran una dotació econòmica de 150€, entre d'altres avantatges com la gratuïtat de col·legiació al COAMB i d'adhesió a l'ACCA. El termini per presentar els treballs finalitzarà el 21 d'octubre de 2016, i els guanyadors s'anunciaran a finals de novembre.

En aquest enllaç pots consultar les bases dels premis. S’estableixen cinc categories:

  • ‘Projecte o treball de final d’estudis’: amb l'objectiu de reconèixer els treballs dels estudiants universitaris d’últim curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes.
  • ‘Activitat de recerca’: dirigit a estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació vinculat a les universitats i centres o instituts de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.
  • ‘Iniciativa empresarial’: per premiar empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballin en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.
  • ‘Comunicació ambiental’: destinat a ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana.
  • ‘Treball de recerca de Batxillerat’: dirigit a estudiants que hagin realitzat el Treball de Recerca a un centre d’ensenyament de Catalunya.

Ja pots presentar la teva candidatura omplint el següent formulari.

Etiquetes: 

Comentaris

Iniciativa como esta son más necesarias para que aquellos como yo empezamos nuestra aventura empresarial con un proyecto enmarcado en el medio ambiente y la sostenibilidad, no por el aporte económico, sino más bien por el Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) que conozco algunos representantes y aran lo posible para que el proyecto ganador salga adelante... Merece la pena intentarlo!

Afegeix un comentari nou