Es reprén el repte dels 100 cims ampliant terminis

Colectic
Autor/a: 
Xavi Aranda
El concurs 100 cims va quedar en pausa degut al confinament.  Imatge de Jonas Bengtsson. Llicència d'ús CC BY 2.0.  Font: Jonas Bengtsson. Llicència d'ús CC BY 2.0.
El concurs 100 cims va quedar en pausa degut al confinament. Imatge de Jonas Bengtsson. Llicència d'ús CC BY 2.0.
Al novembre es realitzarà la trobada presencial de les persones que han fet els 100 cims. Imatge de Luke Jones. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Luke Jones. Llicència d'ús CC BY 2.0
Al novembre es realitzarà la trobada presencial de les persones que han fet els 100 cims. Imatge de Luke Jones. Llicència d'ús CC BY 2.0

Es reprén el repte dels 100 cims ampliant terminis

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic

Resum: 

El concurs dels 100 cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya torna a estar en actiu. A part d’aquest concurs també es reprèn el concurs literari i el 'Fotocims'.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya va publicar el passat 22 de juny, una nota de premsa comunicant que reprenen el concurs dels 100 cims ampliant els terminis. La federació ha cregut convenient ampliar el termini degut al confinament que ha patit la població, impedint realitzar excursions a la muntanya.

Durant les pròximes setmanes s’aniran validant els cims efectuats pels concursants. Per concursar en aquest concurs, cal disposar la llicència federativa corresponent i enviar la documentació que s’adjunta en aquesta pàgina web. El registre del cim ha d’anar acompanyat de la signatura per part del president o presidenta de l’entitat excursionista. El 29 de novembre es realitzarà la trobada de les persones que han fet els 100 cims enguany.

Parel·lament al concurs 100 cims, també s’han reprès els concursos literaris relacionats amb el 100 cims i el concurs 'Fotocims'. Els dos concursos també van quedar en pausa degut a l’estat d’alarma decretat per l’Estat Espanyol. Tanmateix, durant aquests tres mesos que ha durat l’estat d’alarma, s’han acceptat els treballs presentats.

Afegeix un comentari nou