Fotografiar per conèixer el Montsant

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Fotografiar per conèixer el Montsant

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Si sou aficionats a la fotografia i a la natura, participeu en el primer mostreig fotogràfic del Parc Natural de la Serra del Montsant per tal de reunir el màxim d'imatges de flora i fauna en dos dies.

Es tracta del primer "Testing" de Biodiversitat que organtiza aquest espai natural, en el marc d'un acord de col·laboració amb l’associació "Fotografía y Biodiversidad".

Un "testing" és una activitat naturalista que consisteix en realitzar el màxim nombre de fotografies de la biodiversitat d'una àrea per posteriorment pujar-les al projecte biodiversidadvirtual amb la finalitat d'indentificar les espècies fotografiades i aportar dades al coneixement de la biodiversitat.

De fet, l'objectiu és aportar dades per a la ciència, la divulgació i la conservació. Els impulsors consideren que aquest tipus de mostreig "és una de les millors manera d'apropar a la població al coneixement del medi".

Serà els propers 19 i 20 de setembre al Parc Natural de la Serra del Montsant (Priorat) i es pot participar en qualsevol de les activitats amb prèvia inscripció (a 977.82.73.10 o info.montsant@gencat.cat).

Afegeix un comentari nou