I tu, com aprofites els aliments?

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Cataunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

I tu, com aprofites els aliments?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Cataunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Pots participar en l'enquesta que l'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya ha creat per analitzar els hàbits de compra, consum i les estratègies d'aprofitament a les llars que eviten el malbaratament alimentari.

Planifiques els menús? Fas llista de la compra? Quins trucs de cuina fas servir per evitar llençar menjar? Aquestes són algunes de les preguntes que formen part del projecte de participació ciutadana "La cultura de l'aprofitament a les llars", de l'OCUC.

L'OCUC és una associació sense afany de lucre, democràtica i independent, que des de 1978 assumeix les funcions de defensar, educar, difondre, promoure i representar els drets del conjunt dels consumidors i els usuaris de Catalunya.

Impulsen un projecte per reduir el malbaratament alimentari a les llars, atès gran part dels aliments es perden durant el consum domèstic. La iniciativa comprèn tallers participatius d'intercanvis de consells, trucs i receptes que eviten haver de llançar menjar, l'elaboració d'estudis sobre els hàbits de consum, i la recerca d'estratègies socials per trobar una sortida digna als sobrants del menjar.

Dissabte 15 d'octubre seran presents al gran dinar "Aprofitem els Aliments" de Reus.

Podeu participar en l'enquesta responent les preguntes en aquest link.

Afegeix un comentari nou