La mida sí que importa, si estimes el peix

Autor/a: 
Anna Parisi
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La mida sí que importa, si estimes el peix

Autor/a: 
Anna Parisi

Resum: 

L’amor entre humans i peixos ve de molt lluny, des de fa segles el peix ens nodreix i ens manté sans. Avui, quan pesquem, hem de garantir la salut dels ecosistemes perquè és l’única manera d’assegurar la pesca futura i fer perviure aquest amor.

Per això a Catalunya Submon, SOS peix, Ecologistas en acción i Acció Natura , entre d'altres, treballen per posar-te a l’abast iniciatives de pesca sostenible al nostre territori. Promovent la pesca selectiva, garantint que quedi al mar la quantitat de peix adequada per a mantenir el nivell de poblacions, i evitant les pràctiques de pesca més agressives.

Cadascú de nosaltres té la seva part de responsabilitat i cadascun pot contribuir a la seva manera: menjant, comprant i venent productes de pesca sostenible, per garantir que les generacions futures puguin continuar a estimar el peix tal com l’estimem nosaltres avui.

Amb la campanya Inseparables, que fa referencia a l'estreta relació que els europeus tenim amb el peix, la Unió Europea et convida a agafar un compromís concret: menja peix sostenible, perquè millorarà la teva dieta i la salut dels nostres oceans. I sobretot recorda que la mida sí que importa. El següent vídeo t'ajudarà a recordar-ho.

Afegeix un comentari nou