Nadal entre cavalls

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nadal entre cavalls

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Viure el Nadal amb la Fundació Miranda és viure el Nadal entre cavalls. Persones sòcies, voluntàries i simpatitzants participen a una jornada de transhumància a pocs dies del Nadal.

Els cavalls pasturen lliures a una muntanya de l'Alt Urgell. Són a un prat a La Vansa, però cal moure'ls cap a Ossera. Diumenge, en Mauricio i la Rosa, han fet una crida a les persones sòcies, voluntàries i simpatitzants de la Fundació Miranda per acompanyar plegats els cavalls. Una desena de quilòmetres, al voltant de 4 hores, caminant a la vora dels cavalls, animant-los si troben una pas que els espanta o no els agrada massa, fins a arribar al nou prat on passaran els mesos vinents.

Un sopar de muntanya i una nit a un allotjament rural de la zona són previs a la caminada. Diumenge al matí no pot faltar un bon esmorzar abans de començar a caminar a la vora dels cavalls. I creuar el coll d'Ares amb cavalls lliures.

Visita solidària

Qui arribi dissabte, o fins i tot divendres al vespre, pot gaudir d'una visita solidària a Ossera. La Fundació Miranda va néixer fa 8 anys. Es dedica a la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, les persones i la natura. La muntanya és un santuari d'animals recuperats de maltractaments, que ara viuen en plenitud pasturant lliurement per més de 1.000 hectàrees, en un entorn natural privilegiat.

Un projecte molt especial de suport als cavalls, i també a les persones. La Fundació Miranda ofereix també un acompanyament per aquells processos personals, educatius i formatius, que es beneficien de la relació entre persona i cavall.

Afegeix un comentari nou