Recepta per a un Nadal sostenible

 Font:
Font:

Recepta per a un Nadal sostenible

Resum: 

Greenpeace ens ofereix deu consells per fer que les nostres celebracions nadalenques siguin tan sostenibles com sigui possible.

Els àpats nadalencs no només suposen alguns excessos per al nostre cos sinó que també el nostre planeta se’n ressent. Per això, Greenpeace ens proposa la seva recepta per a un Nadal sostenible que, amb deu senzilles pautes, ens permet cuidar el nostre cos i el nostre planeta alhora.

Entre les pautes, Greenpeace ens recorda que convé evitar els envasos en les nostres compres així com les bosses de plàstic i ens recomana, sempre que sigui possible, comprar productes a granel.

L’organització ecologista ens aconsella, a més, apostar pels productes frescos, naturals i de temporada, i preferir aquells que tenen un origen més proper, a fi de recolzar els productors locals i d’evitar els transports i la consegüent emissió de CO2.

Alhora, Greenpeace ens convida a rebutjar els productes transgènics i a vigilar l’origen de la carn i el peix que consumim tot i que ens recomana reduir aquest consum en favor de menús rics en verdures.

Per ajudar-nos a donar convertir tots aquests consells en àpats saludables i sostenibles, podem consultar les receptes que Greenpeace posa a l’abast dels usuaris al seu web.

Afegeix un comentari nou