Barcelona acull una conferència per avançar en la ciutat comestible

Fundació Solidaritat UB
Conferència “Avançant la ciutat comestible” Font: EdiCitNet
Conferència “Avançant la ciutat comestible” Font: EdiCitNet

Barcelona acull una conferència per avançar en la ciutat comestible

Fundació Solidaritat UB

Resum: 

L'esdeveniment explorarà com les "solucions de ciutat comestible", des de cuines comunitàries fins a granges urbanes, poden fer de les nostres ciutats un lloc millor.

La Xarxa de Ciutats Comestibles (Edible Cities Network - EdiCitNet) celebrarà, del 15 al 17 de març de 2023 a Barcelona, la seva segona conferència anual, “Avançant la ciutat comestible”, que coorganitzen la Universitat RMIT, la Humboldt-Universität zu Berlin, la Fundació Solidaritat UB, el Campus de l'Alimentació UB i la fundació Món-3, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

La cita reunirà professionals de la recerca, la política i l’administració de ciutat, així com membres de la societat civil, activistes de la ciutat verda i persones emprenedores, per explorar les idees, pràctiques i sistemes necessaris per a un desenvolupament sostenible, resilient i socialment just de l’alimentació urbana.

Amb una combinació de xerrades magistrals, taules rodones, sortides de camp a projectes d'alimentació urbana a Barcelona i moltes oportunitats per debatre i connectar-se, aquest esdeveniment de tres dies explorarà les últimes troballes sobre el poder de la innovació alimentària urbana per afrontar els reptes socials, ecològics i econòmics de les ciutats.

El primer dia de la conferència es retransmetrà en línia. La inscripció és oberta per assistir-hi tant presencialment com virtualment (dia 1). Aquest primer dia, a les 18 hores, a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la UB, es lliuraran els Premis EdiCitNet en una cerimònia oberta al públic (sense necessitat d'inscripció).

Afegeix un comentari nou