Una gimcana ambiental per enganxar el jovent al verd

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Una gimcana ambiental per enganxar el jovent al verd

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

"Enganxa't al verd" és la campanya amb la qual l'Associació de Naturalistes de Girona busca estimular la responsabilitat ambiental de la més jove ciutadania gironina.


Es tracta d'un joc educatiu en forma de gimcana per despertar la curiositat, difondre el coneixement i promoure l'acció al voltant de 4 temàtiques ambientals que tenen un gran impacte en la ciutat: el consum responsable, el canvi climàtic, el territori i el riu Ter.

Els nois i noies, d'edats compreses d'entre 12 a 15 anys, hauran de superar reptes ambientals que els portaran a relacionar els coneixements teòrics amb la realitat de la seva ciutat, actuant sobre el malbaratament alimentari, el consum de peix responsable, la petjada ecològica, la presència de purins al territori, la biodiversitat urbana o actuant pel riu Ter.

Es poden inscriure en grups de 5 a 8 persones, i cal realitzar les proves abans de 26 de novembre.

El grup guanyador serà premiat per la seva creativitat, originalitat, capacitat de treball en equip, grau d'aprofundiment en la temàtica en qüestió i correcció en les respostes.
El 9 de desembre, un jurat de l'Associació de Naturalistes de Girona comunicarà quin ha estat l'equip guanyador, que obtindrà un premi sorpresa. A més a més podrà gaudir, en companyia de tot el seu cau o esplai, d'una activitat gratuïta de temàtica ambiental.

Es tracta d'una campanya dels "Natus" en col·laboració amb l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Girona.

Podeu veure les bases del joc en aquest enllaç, o contactar amb l'entitat a info@naturalistesgirona.org o bé a voluntariat@naturalistesgirona.org.

Afegeix un comentari nou