logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 20 de desembre de 2021 - Num. 633 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Calendari d'advent solidari

A Xarxanet hem preparat l’especial ‘Nadal Solidari’: un calendari d'advent amb 10 iniciatives solidàries de Nadal, impulsades per entitats d'arreu del territori, que publiquem diàriament fins al pròxim 24 de desembre.

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

Carmen Ramírez: "Ens hem obert de ment i hem obert la ment de la gent"

Aprodisca ha crescut al llarg de més de trenta anys donant serveis i acompanyant persones amb discapacitat, trastorn de salut mental i en situació d'exclusió a la Conca de Barberà, el Tarragonès i el Baix Camp.

Llegiu-ne més
Carmen Ramírez és responsable d'Atenció al Soci i Voluntariat d'Aprodisca.

Destaquem

Sergio Salgado, cofundador de Pantheon Work, va impartir un seminari online on es va preguntar com s’han de redefinir les reunions, si es què encara són necessàries.

Com fer-ho per facilitar reunions en entorns virtuals o mixtes

El webinar impartit per Sergio Salgado, cofundador de Pantheon Work, ofereix claus per treure suc a les reunions virtuals: fer-ne només quan és molt necessari, plantejar-les amb un objectiu molt concret i amb una planificació transparent.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

Com afecta la tributació de les loteries a les entitats

La venda de butlletes i participacions de loteries i altres rifes és una forma molt habitual de finançament en associacions i fundacions, però s’han de tenir en compte les obligacions formals i fiscals que pot comportar.

Llegiu-ne més
Tots els premis de la Loteria de Nadal fins a 40.000 euros per bitllet o fracció estan exempts de tributació. Font: Unsplash.

Contrastos

marato

La Marató de TV3 recapta 9.022.147 euros per la salut mental

Bosses de menjar preparades per a persones sense recursos a l'Estació del Nord de Barcelona durant el primer confinament.

Entitats socials adverteixen que molta gent es queda al marge del creixement econòmic

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.