logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 17 de gener de 2022 - Num. 637 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Organitzar l'any a les entitats

Els primers dies de l'any són moments de memòries i de fer balanç, però també d'organitzar l'any entrant. Què han de tenir en compte les entitats a l'hora de realitzar aquesta planificació? Quines eines ens poden ajudar? Ho analitzem!

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

Toni Sanllehí: "Els Bellots és el paradigma de la lluita contra el canvi climàtic per salvar espais naturals"

La plataforma Tu ets entorns Terrassa lluita per la preservació dels paratges naturals del Vallès Occidental, per salvar la biodiversitat i fomentar la sobirania alimentària.

Llegiu-ne més
L'entorn natural Els Bellots acull un 13% dels conreus de secà de Terrassa i una gran biodiversitat, amb àrees clau per les aus rapinyaires del Vallès Occidental.

Destaquem

Les persones sense llar, les migrades i les que viuen de l'economia submergida són les més afectades per la crisi a causa de la pandèmia.

El 56% d’entitats de l’àrea metropolitana han readaptat serveis per la Covid-19

La salut mental ha estat un dels principals àmbits als quals el tercer sector ha hagut de destinar més atenció per la pandèmia, segons el 'Baròmetre del tercer sector social de l’àrea metropolitana de Barcelona'.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

Continuïtat, canvi i innovació en la formulació de projectes socials

A l’hora de formular projectes cal considerar si respon a les necessitats actuals o es repeteixen les accions per inèrcia, així com quins són els elements innovadors que s’escauen més a la proposta que es planteja.

Llegiu-ne més
La Fundació Astres va néixer amb la voluntat de donar una solució inclusiva i integradora a les persones amb diversitat funcional del territori.

Contrastos

Una captura de la presentació virtual realitzada al Centre Blockchain de Catalunya.

El Govern llança el primer metavers en català, un espai digital immersiu per al teixit associatiu

El 50% de la població de Barcelona viu en zones on se supera el límit de contaminació acústica.

El 2021 Barcelona va superar amb escreix els límits de contaminació recomanats per l’OMS

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.