logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 8 de maig de 2023 - Num. 705 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Ens posem al dia en legislació

Quines lleis s'han aprovat o modificat en els darrers mesos amb afectació a l'àmbit de l'associacionisme i el voluntariat? Què n'opinen les entitats d'aquestes normatives? Les veuen adequades o creuen que es queden curtes?

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

Carlos Claramunt: "Cal que les docents tinguin accés a més cursos de formació per a altes capacitats"

Les alumnes amb altes capacitats i les seves famílies demanen millors diagnòstics i atenció específica per part dels equips docents.

Llegiu-ne més
És habitual que les estudiants amb altes capacitats se sentin desmotivades amb els seus estudis, ja que el seu ritme d'aprenentatge és molt superior i, sense una adaptació dels currículums, poden arribar a avorrir-se. Font: iStock.

Destaquem

 Xarxanet recorrerà el territori per trobar-se amb les entitats col·laboradores i aquelles que estiguin interessades en conèixer el projecte.

Xarxanet està de gira: consulta municipis i dates

L'equip de Xarxanet prepara trobades amb les entitats col·laboradores del projecte a set ciutats catalanes, coincidint amb el 20è aniversari del portal. També convida a formar-ne part a aquelles entitats que encara no ho són.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

Quines preguntes s’han de fer en una avaluació de projectes?

L’avaluació de projectes pretén implementar un seguiment i control de què s’està fent i aconseguint, per tal de millorar els resultats i optimitzar recursos disponibles.

Llegiu-ne més
Realitzar preguntes adequades és clau per tenir una avaluació útil.

Contrastos

Helena Dalli recollint el premi a Brussel·les.

Catalunya: referent en polítiques LGTBIQ+ a Europa

Gairebé 200 dones relacionades amb La Bonne es van recrear aquesta fotografia del 1922 per celebrar els 150 del naixement de la Francesca Bonnemaison. Font: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

La Bonne, en perill després de més de vint anys d’activitat feminista

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.