logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 14 d'agost de 2023 - Num. 719 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Per un estiu de teatre i cinema

Aquesta setmana, Xarxanet ofereix un recull de pel·lícules, obres teatrals i festivals idonis per a passar un estiu cultural i cinèfil.

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

Peio Sánchez: "Anem en mala direcció. La pobresa extrema es consolida"

L'Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna, a Barcelona, atén aquest agost més persones per raons com ara que les dutxes de la platja estan tancades.

Llegiu-ne més
El Banc cels Aliments ha pogut fer arribar un miler de litres de llet a l'Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna.

Destaquem

La Fundació Escolta Josep Carol presenta un seguit de propostes perquè el jovent s'endinsi en el món del lleure i l'escoltisme.

El lleure educatiu uneix a joves de tot el territori als camps de treball d’estiu

La Fundació Escolta Josep Carol compta amb una xarxa d’activitats, camps de treball i casals que, durant els mesos d’estiu, acullen joves amb l’objectiu de promoure la convivència, el treball en equip i el creixement personal.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

Estudis de màster i postgrau en l’àmbit de la pau i els drets humans

Cada cop són més les universitats que ofereixen estudis superiors en l’àmbit de la cultura de pau. A continuació, es presenta un recull d’alguns que s’ofereixen per al curs 2023/24.

Llegiu-ne més
Símbol de la pau de color groc en una porta marró i blanca

Contrastos

De juny a setembre molt probablement se superaran les xifres de participació de l’estiu passat, en què 384.816 nois i noies van participar en 7.857 activitats arreu del país.

Més de 300.000 infants i joves participen en activitats de lleure aquest estiu

El col·lectiu Renovem-nos treballa per la sensibilització ambiental de la ciutadania i per augmentar les instal·lacions d'energies renovables.

Les entitats denuncien els obstacles a la participació ciutadana en la transició energètica

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.