logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 6 de novembre de 2023 - Num. 731 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Com protegir les dades a les entitats

La transformació digital de les entitats és inevitable i es considera un dels reptes del sector. Aquesta digitalització requereix un ús responsable de les dades. Parlem amb entitats per conèixer què cal tenir en compte per protegir-les.

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

Ithiar Boubane: “Vam crear l’associació per construir un pont entre Catalunya i el País Bassari”

Amics del País Bassari és una associació cambrilenca que es va constituir el 2020 per contribuir a l'emancipació socioeconòmica, cultural i comunitària d’aquesta zona del Senegal.

Llegiu-ne més
L'Ithiane Boubane juga a les bitlles catalanes al seu poble, Egath.

Destaquem

Set entitats promotores són les encarregades d'elaborar i tenir al dia el portal Xarxanet amb recursos, actualitat i esdeveniments.

Qui hi ha darrere de Xarxanet?

Xarxanet compta amb una xarxa de set entitats promotores que s'encarreguen de generar contingut diari. Ho fan de forma col·laborativa, coordinada i assegurant que aquests reflecteixin una àmplia varietat d'interessos i temàtiques.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

Què cal saber sobre els convenis de col·laboració empresarial en activitats d'interès general?

Les entitats que volen col·laborar i participar en activitats d’interès general ho fan majoritàriament a través del mecenatge.

Llegiu-ne més
Els convenis de col·laboració empresarial en activitats d'interès general estan regulats per l'article 25 de la Llei 49/2002 del mecenatge.

Contrastos

'Som rurals, som de muntanya' cerca transformar la situació d'aïllament i soledat no desitjada que pateixen col·lectius dels entorns rurals.

Una iniciativa per combatre l’aïllament i la soledat dels col·lectius vulnerables dels entorns rurals

El Club Milano Jazz de Barcelona va tancar portes el passat 28 de setembre.

Crit d’alerta per la situació crítica dels clubs de jazz a Catalunya

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.